Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes

Uit met Krijn of met Karoline?

Evenementen ExpertSinds 2007Karoline On line

Krijn On line Events is een evenementenbureau vol creativiteit en bijzondere events. Al sinds 2007 organiseer ik onvergetelijke feesten in Amsterdam en de rest van Nederland. Sinds 1 januari 2018 gaan alle activiteiten verder onder Karoline On Line! Van teamuitjes van 8 personen tot maatwerk evenementen voor grote groepen.

VEEL MOGELIJKHEDEN

Wees verrast over de vele mogelijkheden die ik bied, zoals Karoline’s Wallentour, dinerspellen, teamtrainingen en hysterische spelprogramma’s. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 06-34752200 of stuur mij een bericht voor meer informatie en vrijblijvend advies!

MAATWERK

Ik organiseer elk uitje op maat, de exacte wensen bepalen de prijs. Elk programma kan zijn eigen invulling krijgen, met je team ga je misschien het liefst een spel spelen en goed eten op een gezellige locatie. Maar voor belangrijke evenementen ga je waarschijnlijk liever voor een chic restaurant met bijbehorende mogelijkheden.

Evenementenbureau Karoline On Line stuurt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op basis van jouw wensen, budget en groepsgrootte. Samen maken we jouw uitje onvergetelijk!

EVENEMENTEN OP VERSCHILLENDE LOCATIES

Een succesvol evenement is van onschatbare waarde. Karoline On Line bezorgt jouw gasten het ultieme uitje. Ik heb contacten met geweldige en inspirerende locaties in alle grote steden in Nederland, allemaal persoonlijk door mij uitgekozen. Dit zijn locaties die jouw evenement mede onvergetelijk zullen maken. Liever een evenement op eigen locatie? Ook dit is natuurlijk mogelijk!

Evenementenop verschillende locaties

Zoek je een oplossing voor een geweldig evenement? Stop dan met zoeken en neem contact met mij op.
Een greep uit ons aanbod: spelprogramma’s, travestieten tour, wallen tour, vrijgezellenfeesten, special events, emcee, huwelijksfeesten, diner spellen, DJ of bedrijfsuitjes.

Kan je niet vinden wat je zoekt?
Neem dan contact op via 06-34752200 of via e-mail: info@karoline-online.com

Karoline On Line organiseert alle evenementen op verschillende locaties in heel Nederland. Zo heb ik in alle grote steden van Nederland de leukste locaties
uitgezocht om evenementen te organiseren. Al deze locaties zijn al jaren vaste partners van Karoline On Line en hiermee bied ik de beste kwaliteit voor de beste prijs! Liever een evenement op een eigen locatie? Ook dit is mogelijk!

Wat Inspireert mij?
Mooie events en leuke uitjes organiseren waar mensen gelukkig van worden. En altijd net dat beetje extra geven waardoor het event onvergetelijk wordt en iedereen nog lang aan het evenement zal terugdenken.

When is your next Event?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Offerte aanvragen?