Recensies

Ondanks het slechte weer een hele gezellige middag gehad met de wallen tour waarbij weetjes afgewisseld werden met een flinke dosis humor!

Ludo Willems

Afgelopen week teamuitje gehad en Karoline Online heeft het Ik hou van Holland spel gepresenteerd. Het team was dol en dol enthousiast. Een bak humor, lekker plat Amsterdams accent. We hebben genoten. Absoluut de moeite waard om ook andere spellen te laten presenteren. Op en top verzorgd! Geweldig bedankt Karoline.

Menno Karels

Een geweldige ervaring en een aanrader niet alleen voor een vrijgezellenfeest maar gewoon omdat het kan😉👍

Fred Koekkoek

Geweldige heerlijke foute bingo  👍🏼en onwijs veel gelachen !

Mieke Buijs

Zaterdag was je naast doorbitch & dj óók onze grimeuse, zodat we met práchtige make-up échte diva’s konden zijn op m’n Drag Queen Party! Bij de deur en in de zaal maakte je indruk op de gasten met je heerlijke persoonlijkheid en goed foute plaatjes, dus jij leverde ’n súper-bijdrage aan het hele feest, nogmaals dánk daarvoor!!

Danja van de Berg

One of the best tours I’ve been on. Karoline is a natural speaker who has no problem entertaining you with past and present facts about the red light area, and with the many stops for information you never feel either bored or over-walked. This tour is worth it for the staring tourists alone

Kevin Linnekamp

Ieder jaar is het weer de vraag…: “Wat gaan we doen met ons afdelingsuitje van ons werk?” We hebben 16 man (5 vrouwen en 11 mannen). We zijn dan wel collega’s, maar we hebben toch allemaal onze eigen hobby’s en voorkeuren!!! Dus lastig om alle neuzen 1 kant op te krijgen. Dit jaar hebben we gekozen voor het “Ik hou van Holland spel”! En maar weer afwachten of het in de smaak zal vallen! Nou, het is gelukt! Iedereen deed mee! Super gezellig spel, leuke lokatie (Il Fiore), lekker eten en leuke quizmaster!

Mark Bouwer

Een heel gezellig bedrijfsuitje gehad met Karoline en Carriere Optiek. Eerst een happie eten op het Rembrandts plein en vervolgens een Wallentour gedaan. Zeker een aanrader als je eens iets anders wil dan een saai uitje met je collega’s of vrienden.

Bjorn Bakker

Zaterdag 14 januari jl. was een heel leuke karaokebingo in Lekkerkerk samen met miss Karoline. Leuk, gezellig en gemoedelijk. Echt een aanrader om eens te doen.  Gewoon boeken, vooraf even contact met elkaar om door te spreken en de rest loopt vanzelf. Doen!!!!!!!!!!!!!

Café ’t Veerhuys

Tijd geleden met een grote groep een rondleiding over de wallen gehad van Karoline. Helemaal leuk!!! Vooraf was het eten en drinken ook goed geregeld bij Tante Roosje!! Zeker niet te duur en een avond om nooit te vergeten!!! Dus niet twijfelen, gewoon boeken! 👍🏻

Joost Majoor

Karoline heeft onze avond onvergetelijk gemaakt! ik kan haar iedereen aanbevelen voor een feestje. Ze is echt een gangmaker. Als doorbitch is ze geweldig, als (bijzonder) ambtenaar heeft ze ons voor bij zijn van intimie hertrouwd. en daarmee de avond geweldig afgesloten.

Joey Hoofdman

Teambuilding van ons bedrijf. Met een team van 10 meiden hebben wij het hilarische spel ‘Ik hou van Holland’ gespeeld op een leuke locatie in hartje Amsterdam. Net zoals in het tv-programma ‘Ik hou van Holland’ stond er op deze dag ook een speelrad en waren we gereed om ons kennis te laten testen over Holland. Met kostuums en oranje attributen kwam ons team helemaal in de Hollandse sfeer.

Joke Staats

Wij hebben Krijn gevraagd om ceremoniemeester te zijn voor onze partnerschapsregistratie en wij hadden geen betere keus kunnen maken. Hij heeft ons een onvergetelijke ceremonie gegeven waar wij en onze gasten het nog steeds over hebben. Erg professioneel van begin tot eind. Een mengsel van het officiële gedeelte met ons eigen verhaal heeft het erg persoonlijk gemaakt met hier en daar een goede doses humor zoals alleen Krijn dit kan. Wij kunnen Krijn aan iedereen van harte aanbevelen. Of het nou als Babs is of een van de vele andere activiteiten die hij en zijn alter ego Karoline verzorgen. Succes gegarandeerd!

Robert McGill

Voor mijn 30ste verjaardag het ‘Ik hou van Holland’-spel gespeeld met de lovely Karoline On Line. Mijn vriendinnen en ik hebben een super gezellige avond gehad! Echt een aanrader!

Cynthia Martens-Kompier

Reuze gezellige en zeer informatieve middag gehad bij de wallentour onder bezielende leiding van Miss Karoline!

Dick Boonman

TOP entertainment met een knipoog. Een avond vol gezelligheid, grappen en grollen en alles uitstekend georganiseerd?? Dan raadt ik Karoline Online van harte aan. Patrick Quispel QF-Images.

QF Images

Alle ins and outs over het Wallengebied! Ook wordt er bij de mooie panden stil gestaan en de historie erachter. En natuurlijk wat er allemaal mogelijk is op de Wallen…… Leuk uitje!

Lies Bekker-Taling

Karoline weet veel van de Wallen en is daarnaast aangenaam als gids, waarbij ze met veel passie, humor, kennis en plezier over de bekendste buurt van Amsterdam. Een leuke belevenis en ze behandelt zowel de klant als de dames met veel respect.

Job Steneker

Tijdens ons teamuitje, waar we aten bij restaurant Il Fiore en het spel Ik hou van Holland speelden, namen we ook afscheid van een zeer gewaardeerde collega.

Deze werd door jou extra in het zonnetje gezet en zo hadden we een aangepaste versie. Hoe leuk is dat!!!

T was echt geweldig!!! Je hebt aan alles gedacht!! Zelfs de oranje tulpen stonden op de tafels.

Het eten was heerlijk en wat ben jij een topper zeg!! Alle collega’s vonden het geweldig, gezellig en voor herhaling iets anders te boeken bij je!!!!

Valérie (ABN AMRO)

When is your next Event?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Offerte aanvragen?