BLOG

Wie ben ik?

In een paar woorden? Ik ben een homoseksuele Drag Queen & eigenaar van een evenementen bureau!

In 2007 won ik de prestigieuze “Miss Travestie Holland” verkiezing. Ik werd gevraagd om op te treden op prive feestjes en al snel groeide dit uit tot mijn evenementen bedrijf “Karoline On Line”. Vernoemd naar mijn alter-ego.

Sinds die tijd organiseer en presenteer ik verschillende uitjes en quizes in Nederland, maar ook in het buitenland.

Vanwege de vele vragen die ik ontvang, heb ik besloten om een blog (soms vlog) te gaan bijhouden. Soms heel prive, maar vaak over leuke uitjes, restaurantjes en alles wat er komt kijken bij het organiseren van (grote) events!

En altijd lekker in het Nederlands! Wil je de Engelse vertaling, gooi mijn blog dan door Google translate!

Did you like this? Share it!

Leave Comment

When is your next Event?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Offerte aanvragen?