BLOG

Lelijke draak!

Als Karoline On Line wordt er van mij verwacht dat ik vals ben. En dat ben ik ook! Maar ook als ik als “Krijn” mijn spelprogramma’s presenteer ben ik een echte valse nicht!

Maar wel op zo’n manier dat iedereen aan het einde van een quiz naar mij toekomt en mij vertelt dat ze een geweldige avond hebben gehad! Mijn valsheid kan je meer zien als “stand-up comedy” dan dat ik er kwaad mee bedoel.

Pas als ik je negeer moet je je zorgen gaan maken.

Waarom deze post?
Ik word super chagrijnig van hoe mensen tegenwoordig met elkaar omgaan. Een groot deel van de wereld leeft in een “ikke en de rest kan stikke” wereld.

Zelf probeer ik elke dag minstens 3 (gemeende) complimentjes te geven. Vandaag onder andere aan een leuke meid die echt een GEWELDIGE zonnebril op haar neus had staan. Of over een paar schoenen, iemands kleding of uiterlijk. Maar ook het delen van iemands post op facebook of instagram. Kleine dingen, die iemands leven net even wat leuker kunnen maken.

Het klinkt allemaal zo onzelfzuchtig, maar dat is niet helemaal waar. Ik hoop namelijk dat die complimentjes ook door anderen worden (door-)gegeven.

Misschien dat ik dan wat minder uit mijn panty scheur als er weer een vreselijke hork door de stad heen banjert die alles en iedereen aan het afzeiken is!

Verspreid liefde en gezelligheid, dat maakt de wereld zoveel leuker!

Did you like this? Share it!

Leave Comment

When is your next Event?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Offerte aanvragen?