Vrijgezellen feestjes

Kies uit verschillende vrijgezellenfeesten voor mannen of vrouwen (bijvoorbeeld) in Amsterdam

Heren, mannen, kerels! Willen jullie een een hysterisch en origineel vrijgezellenfeest beleven? Dan is het hoog tijd om eens contact op te nemen met travestiet Karoline On Line (of haar alter-ego Krijn). Ik zorg er voor dat de aanstaande bruidegom de dag van zijn leven zal hebben. Maak van jullie dag een onvergetelijke herinnering.

Dames! De vrijgezellenuitjes met travestiet Karoline On Line (of haar alter-ego Krijn) kan je net zo gezellig, spannend of gek maken als je zelf wilt! Ga mee met de hilarische Wallentour van DragQueen (dat is een mooier woord voor travestiet) Karoline On Line. Wij zetten de aanstaande bruid sowieso de hele middag in het zonnetje!

Hieronder vind je een overzicht van alle opties waarvoor je bij mij terecht kan, of het nu de travestieten tour (verkozen tot een van de beste uitjes van 2017!) is of een gezellige quiz (bijvoorbeeld Ik Hou van Holland). Of speel op één van de super gezellige locaties een Super Foute Bingo! Maar vergeet ook de meest hilarische Pain Game in Nederland niet!. Wil je de vrijgezel écht een herinnering geven om nooit te vergeten? Kies dan voor “Undress the Bachelor!”, met alleen nog de onderbroek aan, zal het schaamrood hem op te kaken staan en het uitje in zijn geheugen gegrift!
Wil je net iets anders, of heb je een idee dat je niet terug ziet maar graag met Karoline (of Krijn) zou ondernemen, geef een belletje of stuur een bericht via ons contactformulier.

Wil je naast een gezellig uitje ook een hapje eten? In alle grote steden hebben wij restaurants met wie wij samenwerken, voor elk budget vinden we de perfecte locatie!

Goed
om te weten

Deze prachtige hoogblonde travestiet is graag uw gids of organisatrice voor uw vrijgezellen feest.

  • Vrijgezellen feest al vanaf €20 p/p
  • prijzen zijn altijd inclusief BTW
  • datum en tijdstip zelf te bepalen
  • op (bijna) elke locatie in Nederland
  • maar ook beschikbaar voor evenementen in Europa
  • alle evenement zijn op maat!
  • de enige Extreme Pain Game in Nederland
  • “Het entertainment is altijd 18cm hoog!” dat betekent een flinke dosis naaldhak!
Vrijgezellen feest Nederland travestiet
vrijgezellen feest Nederland travestiet

When is your next Event?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Offerte aanvragen?